Postani volonter!

Želite li biti dio pozitivne promjene i pružiti podršku djeci s teškoćama u razvoju? Postani volonter udruge reKreativni kvART – SHP i pridruži se našem timu entuzijastičnih pojedinaca koji mijenjaju svijet korak po korak.

Naša udruga već godinama organizira biciklistički izazov od Španskog do Vukovara, kako bismo prikupili sredstva za udrugu Vukovarski leptirići, koja pruža neprocjenjivu podršku djeci i njihovim obiteljima na istoku Hrvatske. Volonteri su srce i duša ovog događaja, a njihova predanost i energija čine razliku.

Kako možete postati volonter:

  1. Pridružite se biciklističkom timu: Ako ste strastveni biciklist, možete se pridružiti našem biciklističkom timu koji svake godine prelazi stotine kilometara kako bi podržao udruženje Vukovarski leptirići. Svojim sudjelovanjem ne samo da doprinosite humanitarnoj svrsi, već i ostvarujete nevjerojatno iskustvo.
  2. Podrška organizaciji događaja: Volonteri igraju ključnu ulogu u organizaciji biciklističkog izazova. Pomozite u planiranju, logistici, ili budite dio ekipe koja će dočekivati sudionike na cilju.
  3. Promocija i svijest: Ako ste kreativni u marketingu i komunikaciji, možete nam pomoći širiti svijest o našem izazovu i udruzi Vukovarski leptirići putem društvenih medija, blogova, ili lokalnih događanja.
  4. Prikupljanje donacija: Aktivno sudjelujte u prikupljanju donacija putem platforme “Čini pravu stvar” kako bismo osigurali sredstva za podršku djeci koja to najviše trebaju.

Vaša predanost i vrijeme koje ćete uložiti imaju veliki utjecaj na zajednicu i našu sposobnost pružanja podrške djeci Vukovara. Pridružite se našem timu volontera i budite dio ovog inspirativnog putovanja. Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o tome kako možete postati volonter udruge reKreativni kvART – SHP i doprinijeti pozitivnoj promjeni.