uključi se

VOLONTIRAJ

Želite li biti dio pozitivne promjene i pružiti podršku Udruzi Vukovarski leptirići, roditeljima djece s teškoćama u razvoju? Postani volonter udruge ReKreativni kvart – SHP i pridruži entuzijastičnim humanitarcima.

Naša udruga već godinama organizira biciklistički izazov od Španskog do Vukovara, kako bismo prikupili sredstva za udrugu Vukovarski leptirići, koja pruža neprocjenjivu podršku djeci i njihovim obiteljima na istoku Hrvatske. Volonteri su srce i duša ovog događaja, a njihova predanost i energija čine razliku.

Kako možete postati volonter:

  1. Podrška organizaciji događaja: Volonteri igraju ključnu ulogu u organizaciji biciklističkog izazova. Pomozite u planiranju, logistici, ili budite dio ekipe koja će dočekivati sudionike na cilju.
  2. Promocija i svijest: Ako ste kreativni u marketingu i komunikaciji, možete nam pomoći širiti svijest o našem izazovu i udruzi Vukovarski leptirići putem društvenih medija, blogova, ili lokalnih događanja.
  3. Prikupljanje donacija: Aktivno sudjelujte u prikupljanju donacija kako bismo osigurali sredstva za podršku djeci koja to najviše trebaju.

Pridružite se našem timu volontera i budite dio ovog inspirativnog putovanja.

Kontaktirajte nas danas da biste saznali više o tome kako možete postati volonter udruge i doprinijeti pozitivnoj promjeni.

PRIJAVA

REGISTRACIJA VOLONTERA

Ispunite obrazac i bit ćemo u kontaktu s vama.

Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte na udruga(@)rekreativnikvart.com

    Špansko za Vukovar